fbpx
Publicerades: 2023-03-28
CNC-operatör
...till kund i Åseda.
 
Behöver du ett nytt, stimulerande jobb med stor möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas? Vi söker nu en erfaren CNC-operatör som vill vara en del av vår kunds utveckling och deras resa framåt. Som operatör kan du få jobba i skift och du kommer bli en viktig del i gruppen. Du kommer att jobba med att framställa delar med hög precision och du kommer att vara behjälplig med problemlösning som uppstår under processen.Generellt sett består arbetsuppgifterna av maskinhantering och packning kombinerat med truckkörning. Vi värdesätter att du har vana av arbete i produktion samt av truckkörning. Truckbehörighet för fyrvägstruck (B6) eller hjullastare (C2) är meriterande. 
 
För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp. Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt. Du får gärna vara tekniskt intresserad. Teknisk utbildning är meriterande.
 


Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

---

Fast

2023-04-23

Nej

Heltid

Eddie Selerup Andersson
0729893501

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan