fbpx
Publicerades: 2023-05-05
CNC-operatör
Vi på Topwork söker nu en CNC operatör med ett par års erfarenhet för att jobba med svarvning och fräsning strax utanför Värnamo. Denna tjänst är ett heltidsarbete, med möjlighet till förlängning.
 
Din roll 
Du kommer arbeta med svarvning och fräsning med CNC-maskiner, och hantera material och verktyg. Du kommer också att vara ansvarig för att kontrollera och underhålla maskinerna för att säkerställa att de fungerar så effektivt som möjligt. Du kommer att arbeta med produktion av komponenter, uppmätningar av komponenter, programmering av maskinerna, samt att kontrollera och dokumentera resultatet. Du kommer att jobba med att skapa samverkan med olika avdelningar för att säkerställa att arbetsuppgifterna görs effektivt och korrekt.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, eller motsvarande erfarenhet, samt några års erfarenhet av CNC-maskiner. Du måste också ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du har ett tekniskt intresse och har lätt för att förstå tekniska dokument. Du är en ansvarstagande person som kan arbeta självständigt, men du trivs även med att arbeta i team. Viktigast av allt är att du har ett stort intresse för att lära dig ytterligare, för att kunna ta nästa steg i din karriär.
 
Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en dynamisk miljö av kompetenta kollegor. Du erbjuds mycket goda möjligheter att utvecklas och ta nästa steg i din karriär. Vi ger dig också konkurrenskraftiga löner och en trevlig arbetsmiljö.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

---

Fast

2023-06-11

Nej

Heltid

Linnea Furudahl
0728808529

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan