fbpx
Publicerades: 2023-05-11
CE-chaufför
...till kund i Mörbylånga.
 
Vi söker en CE-chaufför till vår kund som är verksamma i Mörbylånga.
Uppdraget är att köra dagtid, dock är det viktigt att vara flexibel och att vara beredd att rycka in på kort varsel.
 
Vi söker efter en duktig och ansvarsfull distributör som har erfarenhet av att leverera och distribuera frysvaror. Din uppgift är att säkerställa att varor kommer fram till rätt mottagare i rätt skick och på rätt tid. Frysvaror är ett ädelvaror som kräver stor känsla för kvalitet och miljö.
 
Rollen som distributör:
 
Rollen innebär att du har ansvar för att planera och genomföra leveranser av frysvaror, samt att följa upp att leveranserna levereras i tid och utförs på ett säkert sätt. Du är ansvarig för att transportera varorna på ett säkert sätt och följa alla gällande lagar, till exempel miljölagar. Du är även ansvarig för att dokumentera leveranser, kontrollera lastbilsutrustning, utföra dagliga prestandatest och rapportera brister.
 
 Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

---

Fast

2023-06-04

CE-körkort

Heltid

Eddie Selerup Andersson
0729893501

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan