Publicerades: 2023-09-29
Produktionstekniker
...till kund i Alvesta!
 
Som produktionstekniker är det ditt ansvar att hjälpa till med utveckling inom produktion. Ditt arbete innebär en variation av teknik och möten. Du arbetar tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen.
 
Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och drivs av möjligheten att vara med och bidra till förbättringar hos alla inblandade. Du kommer att få leda både större och mindre projekt vilket gör att du måste kunna både samarbeta med andra och arbeta självständigt. Vidare kommer konstruera, skapa ritningsunderlag och göra layouter vara en del av ditt dagliga arbete. Du kommer även att få möjlighet att leda olika förbättringsgrupper.

Vi ser gärna att du har högskoleexamen i produktionsteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Vidare har du praktisk erfarenhet inom området och känner till de vanligaste "verktygen". Kunskaper om projektledning, maskinuppföljningssystem och ha varit delaktig i olika automationsprojekt är meriterande.
 
Som person har du ett stort eget driv, är ansvarsfull och har hög integritet. Vi tror också att du har ett intresse av att leda andra och en förmåga att snabbt skapa förtroende hos såväl kund som medarbetare. För att lyckas krävs att du talar och läser svenska obehindrat. Du kan ha fler bollar i luften samtidigt och vågar testa idéer.
  
Låter tjänsten intressant? Tveka inte att lämna in din ansökan redan i dag!
 
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Visstid

Fast

2023-10-15

Inget krav

Heltid

Olivia Larsson
0702604822

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan