Publicerades: 2023-09-22
Processtekniker
…till vår kund söder om Värnamo. Här kommer du arbeta som tekniker i en pelletsfabrik.
 
Du kommer arbeta tätt tillsammans med din kollega som tekniker. Det innebär att du väger, tar prover och kvalitetstestar pellets. Tjänsten kräver att du är en duktig tekniker, bra på att räkna och att använda datorer. Det är också bra om du även har erfarenhet av el och gärna truckkort.
 
Fabriken är i drift måndag-fredag kl. 06:00-19:00 och en tekniker är på plats hela tiden, vilket innebär att du kommer överens med din kollega om arbetsschemat. Arbetet som tekniker kräver flexibilitet och räkna med att arbetet innebär tjänstgöring på obekväma arbetstider och övertidsarbete, när det behövs.
 
Vi söker en säkerhetsmedveten och självständig tekniker. Vi ser att du har en bred teknisk förståelse som tar ett stort ansvar för såväl produktion som medarbetare. Som person är du lugn, trygg med en positiv inställning och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Då stor del av arbetet består av att styra processer med hjälp av anläggningens styrsystem ser vi det som en självklarhet att du har god datavana.
 
Utöver detta ser vi att du:
• Är fyllda 18 år
• Har B-Körkort
• Har relevant gymnasieutbildning/erfarenhet
• Har goda kunskaper i det svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv.
 
Välkommen med din ansökan!

Tillsvidare

Fast

2023-10-15

B-körkort

Heltid

Anton Gummesson
072-989 35 04

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan