Publicerades: 2023-09-22
Sanerare
Vi söker dig som vill jobba som sanerare hos vår kund i Växjö.
 
Som sanerare har du varierande arbetsuppgifter på både byggarbetsplatser, industrier och privathushåll. Du river, röjer upp, rengör och återställer platser och lokaler efter olyckor, utsläpp eller andra oförutsedda händelser. Du sköter även det löpande renhållningsarbetet i exempelvis industri. Som sanerare ingår du i ett team och arbetar främst ute hos olika kunder och uppdragen kan variera från dag till dag.
 
Som person ser vi att du är en lagspelare och är engagerad i det arbete som du tar dig an. Då arbetet kan vara fysiskt ansträngande krävs att du har en bra fysik. Vidare är du självgående, ansvarstagande och har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av sanering eller liknande arbete, men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
 
Låter tjänsten intressant? Vi rekryterar löpande så tveka inte att lämna in din ansökan redan i dag!
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Visstid

Fast

2023-10-08

B-körkort

Heltid

Olivia Larsson
0702604822

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan