fbpx
Publicerades: 2023-04-28
Administratör
Är du serviceinriktad, noggrann och har en god kommunikationsförmåga? Kanske är du då den vi på Nättraby Kakelservice letar efter! Vi tror att du har minst tre års arbetslivserfarenhet, känner ett stort ansvarstagande och har en vilja att utvecklas tillsammans med bolaget för att på bästa sätt bistå oss vid administrativa uppgifter. 
 
Om rollen
Vi söker en administratör som trivs i en varierande roll som styrs utifrån behov ifrån verksamheten. Du har en avlastande funktion mot arbetsledningen och är en nyckelperson för samordning på kontoret och i butiken. I rollen ingår ansvar för de administrativa uppgifterna såsom kontorsstöd, dokumentation och liknande som krävs för att hålla arbetet flytande, samt vissa ekonomiska uppgifter, tex. kundfakturering och hantering av leverantörsfakturor. I din roll som administratör arbetar du nära tillsammans med dina kollegor på plats i Nättraby men har även kontakt och stöd av medarbetarna på systerbolaget JKS Golv i Växjö som ingår i golvgruppen FloorCo och är medlemmar i Golvkedjan.
 
Som administratör är dina främsta ansvarsområden:
- Stöd till arbetsledning i Nättraby och ekonomifunktion i Växjö
- Säkerställa att information, rutiner och dokumentation är aktuell och hålls uppdaterad, samt når ut till berörda.
- Upprätthålla ett nära samarbete med kollegor och utveckla relationer med såväl kunder som samarbetspartners.
 
Du bör ha erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet från en entreprenadverksamhet är meriterande, dock inget krav. 
Vi ser också att du har en god servicekänsla, förmåga att hantera flera uppgifter parallellt och prioritera dessa efter behov.

Din arbetsmiljö
Nättraby Kakelservice har ett aktivt och positivt arbetsklimat som präglas av högt ställda mål, ansvarstagande och en stark laganda. Vi har en öppen och tillåtande arbetsmiljö där all feedback är välkommen och vi strävar efter att alla våra medarbetare ska kunna utvecklas och prestera på sin högsta nivå.

- Möjlighet att utvecklas och själv ta ansvar för din roll i att stötta verksamheten.
- Erfarenhet av att arbeta som ett lag som ställer höga krav på kvalitet och resultat.
- Möjlighet att arbeta mellan 70 och 100%, enligt önskemål och behov.
- En arbetsplats där möjligheten för din egen utveckling enbart begränsas av dig själv!
 
Nättraby Kakelservice har valt att samarbeta med TopWork i denna rekrytering. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Peter Hogla, vid ev. frågor. 
 
 

---

Fast

2023-05-07

Nej

Heltid

Peter Hogla
0760-969593

Logga in

Jag är anställd i...

Ditt ärende är inskickat!

Vi återkommer till dig så fort vi kan